Thursday, June 17, 2021

Untamed Wolf Pack -slotti sisältää uskomattoman hienoa luontokuvausta

Johdanto

Microgamingin Untamed Wolf Pack kuvaa nimensä mukaisesti villiä ja vapaata, kesytöntä susilaumaa sekä sitä ympäristöä ja maastoa, jossa se elää. Tämä slotti onkin aivan pakollinen kokeiltava kaikille eläinten ja luonnon ystäville. Sen todella hienot valokuvamaiset grafiikat onnistuvat tavoittamaan sekä susien että maisemien, joissa he elävät, upeuden. Taustalla siintää metsää ja kallioita, joiden päällä on vielä hieman lunta.

Tarina ei kerro, missä nämä sudet asustavat, mutta kuvien perusteella he voisivat vaeltaa vaikka kotimaassamme. Sudet todellakin elävät luonnossa yleensä laumoissa, joiden koko on tavallisesti 3-11 sutta, mutta onpa sitä tavattu Alaskassa 36 yksilönkin lauma. Laumaan kuuluu yleensä lisääntymisikäinen pari ja sen eri-ikäiset jälkeläiset.

Susilaumojen kokoonpanot voivat muuttua lähes vuosittain ja niihin voi kuulua myös muitakin sukukypsiä jäseniä. Jälkeläiset lähtevät tavallisesti laumastaan viimeistään kolmivuotiaina. Johtavan suden kuollessa joku jälkeläisistä tai lauman ulkopuolelta tullut susi nousee uudeksi johtajaksi. On myös mahdollista, että lauma hajoaa. Sudet voivat elää lauman lisäksi pareittain.

Untamed Wolf Packissa pääsee kuitenkin siis ihastelemaan koko laumaa, niin aikuisia yksilöitä kuin ihania pentujakin. Eläimien ihastelun lomassa slotin parissa pääsee toki keräämään myös voittoja, ja niitä tässä pelissä riittää. Päävoitto on hurja 180 000. Jännitystä riittää sekä peruspelin että ilmaiskierrosten puolella. Kuten villejä eläimiä ja villiä luontoa kuvaavassa pelissä kuuluu, wildien määrät voivat nousta todella päätä huimaaviksi.

Panokset ja voittolinjat

Untamed Wolf Packissa on viisi kiekkoa kolmessa rivissä. Kannattaa huomioida kaikkien kiekkojen alla olevat pienet laatikot, joista kerrotaan lisää bonustoimintojen yhteydessä. Perinteisiä voittolinjoja ei slotissa ole, vaan voittotapoja on kaiken kaikkiaan 243 erilaista. Korkeimpia voittoja saa teemaan kuuluvista symboleista, joissa on kuvattuna eläimiä ja luontoa. Hieman matalampia voittoja saa taas kirjain- ja numerosymboleista. Peliin sisältyvät myös wildit ja scatterit.

Panoksen säätäminen on helppoa; klikkaat vain Bet-painiketta tai muutat tasoa sen nuolinäppäimillä. Pelin minimipanos on 30 senttiä ja korkein mahdollinen panos 45 € per kierros. Lisätietoa voitoista ja muista slotin toiminnoista saat klikkaamalla View Pays -painiketta. Untamed Wolf Packin RTP on 96,17 %.

Ulkoasu ja teema

Untamed Wolf Packissa pääset ihastelemaan aivan upeaa, realistisesti kuvattua eläinmaailmaa ja sitä kaunista luontoa, jossa sudet liikkuvat. Slotin maisemat ovat niin upeita, että herkemmällä pelaajalla on vaarana liikuttua. Miten upeiden eläimien ja luonnon keskellä me suomalaisetkin pääsemmekään elämään. Untamed Wolf Pack luottaa värimaailmassaan sinisen ja harmaan eri sävyihin. Symboleissa on kuvattuna maisemaa, sudenpentuja, aikuinen susi sekä hirvi. Lisäksi käytössä on pelikorteista tuttuja kirjaimia ja numeroita.

Scatterissa on kuvattuna suden silmä lähikuvassa ja wildina toimii pelin logo. Kaikki tarvittavat pelitoiminnot löytyvät helposti ruudun alareunasta. Pelin visuaalinen ilme on kaiken kaikkiaan todella upea ja äänimaailma täydentää tunnelman. Slotin taustalla soi kaunis, rauhallinen melodia.

Bonustoiminnot

Untamed Wolf Packissa on varsin omaperäinen bonustoiminto, jossa tehtävänäsi on kerätä wildeja. Aina wildin saadessasi kyseisen kiekon alla oleva pieni laatikko täyttyy. Kaikkien kelojen alla on neljä laatikkoa ja saadessasi kaikki yhden kiekon laatikot täytettyä, kiekko täyttyy kokonaan wildeilla neljän kierroksen ajaksi. Ja mikä parasta, tämä voi tapahtua yhtäaikaisesti useammallekin kiekolle.

Untamed Wolf Packiin sisältyy lisäksi ilmaiskierroksia, joille pääset scattereilla. Niitä vaaditaan vähintään kolme. Kolmella scatterilla saat kymmenen ja jokaisella sen ylittävällä scatterilla aina kymmenen lisää. Ilmaiskierroksilla wildien määrä kasvaa entisestään joka kierroksella. Loppua kohden niiden määrä on siis jo niin suuri, että voittoyhdistelmän saamiselta ei voi yksinkertaisesti enää välttyä.

Hyvät puolet

Tässä artikkelissa on keskitytty niin paljon Untamed Wolf Packin upean visuaalisen ilmeen ihasteluun, että lienee hyvä muistuttaa siitä, että slotissa on myös todella hienoja pelillisiä toimintoja. Jo edellä tarkemmin kuvattujen bonustoimintojen lisäksi monipuolisiin ekstroihin sisältyy Lucky Nudge -ominaisuus, joka antaa lisäapua pelaajalle sekä uniikki tuplaustoiminto. Tästä Gamble-nimellä kulkevasta toiminnosta saa lisätietoja pelin ohjeista.

Erityistä kiitosta pitää antaa Untamed Wolf Packin lukuisille wildeille. Kaiken kaikkiaan pelitoiminnoissa on sellaista omaperäisyyttä ja innovatiivisuutta, joka tekee slotista huippuluokkaisen. Kaiken kruunaa pelin tarjoamat mahdollisuudet todella hyviin voittoihin. Päävoitto on hurja 180 000 ja voitoilleen voi saada parhaimmillaan jopa 20x kertoimen. Erilaisia tapoja voittaa on kokonaiset 243.

Huonot puolet

Untamed Wolf Pack on kokonaisuudessaan niin täydellisyyttä hipova paketti, että on vaikea keksiä, mitä tästä pelistä enää puuttuisi. Makuja on tietysti monia. Untamed Wolf Pack onnistuu luomaan ihanan, kauniin, rauhallisen ja seesteisen tunnelman, joten toimintaa, räjähdyksiä tai muuta actionia on tältä peliltä turha odottaa. Jos pitää jännitystä tai kauhua tihkuvista sloteista, Untamed Wolf Pack ei ole ehkä se ykkösvalinta. Pelille kannattaa kuitenkin ehdottomasti antaa mahdollisuus, sillä sen bonustoiminnot tarjoavat jopa hengästyttävässä määrin kaikkea ylimääräistä ekstraa.

Pelikokemuksensa puolesta Untamed Wolf Pack on todella jännittävä peli. Slotin maksimipanos on sangen maltillinen, joten kaikista suurimmat ”high rollerit” voivat peliä karsastaa. Suurimmalle osalle pelaajista tämä tuskin on kuitenkaan ongelma.

Yhteenveto

Micragaming on onnistunut tekemään aivan upean luontoaiheisen kolikkopelin, jossa pääsee seuraamaan susien elämää upeissa maisemissa. Jos kaipaat kauneutta ja rauhaa elämääsi, Untamed Wolf Pack tarjoaa sitä sinulle varmasti. Tähän peliin on kaikkien eläinten ja luonnon ystävien tutustuttava. Untamed Wolf Pack tarjoaa kuitenkin runsaasti myös viihdettä ja jännitystä huikean monipuolisten bonustoimintojensa puolesta.

Peli on yhtä wildien juhlaa. Lisäksi voit saada hurjia voittokertoimia ja ilmaiskierroksia, jotka ovat taatusti voittoisia. Ja jos isot voitot kiinnostavat, kannattaa huomioida, että Untamed Wolf Packin päävoitto on kokonaiset 180 000. Jos rahapelaaminen ei sinua kiinnosta ,voit pelata tätä upeaa slottia ihan leikkirahallakin. Lähde sinäkin siis seikkailulle susilauman matkaan!

Featured Casino
100% bonus 200€ asti