Wednesday, June 16, 2021

Mythic Maiden -slotti on ihanan pelottava kauhupeli

Johdanto

NetEnt on onnistunut tekemään varsin pelottavan slotin, johon kaikki kauhun ystävät tulevat varmasti rakastumaan. Mythic Maidenissa näet hämähäkkejä, luurankoja, pääkalloja sekä hurjia kutistettuja kalloja. Tämä kaikki aavemaisessa vanhassa ullakossa, jossa tuuli ulvoo ja erilaiset oudot äänet saavat ihokarvasi nousemaan pystyyn. Ruudun oikeassa reunassa näet lisäksi ison lukitun, kaappimaisen esineen, jolla on naisen pää. Tämä esine ei ole välttämättä kaikille tuttu, joten kerrottakoon, että se on rautaneito, historiallinen kidutusväline.

Niitä valmistettiin metallista ja puusta. Käytännössä rautaneito on kaappi, jonka sisäpinnoilla on piikkejä. Kun uhri suljetaan kaappiin, piikit lävistävät hänet. Hänen kohtalonaan on elää vielä muutamia päiviä ennen kuin lopulta menehtyy verenhukkaan.

Osassa rautaneitoja oli pohjalla reikä, josta veri valui pois. Osassa taas avattava luukku, josta ruumis voitiin pudottaa. Varsin kamalaa. Myös Mythic Maidenin pelaajat pääsevät ilmaiskierroksilla näkemään, miten neito avautuu, mutta heidän onnekseen sieltä ei paljastu verisiä ruumiita vaan ainoastaan mukavia palkintoja. Ne voivat olla joko voittokertoimia tai lisäilmaiskierroksia – tai sekä että.

Mythic Maiden ei välttämättä sovi heikkohermoisille, mutta heidät, jotka uskaltavat lähteä peliin mukaan, palkitaan ruhtinaallisesti. Voittosummat ovat todella hiuksia nostattavia: parhaimmillaan voit saada panoksesi jopa 2000-kertaisena takaisin jo peruspelin puolella. Rautaneidon avautuessa voit saada voitoillesi 10x voittokertoimen. Lisäksi mukana on wildeja, joihin sisältyy huippuhyvä ominaisuus. Ne kolminkertaistavat kaikki voitot, joiden muodostumiseen osallistuvat.

Panokset ja voittolinjat

Mythic Maidenissa on viisi kiekkoa ja 30 voittolinjaa. Ennen pelin aloittamista sinun tulee asettaa panoksesi. Voittolinjojen ja kolikkojen määrä sekä kolikoiden arvo ovat säädettävissä. Kolikkoja voi asettaa aktiiviselle voittolinjalle 1-10, ja kolikon arvon voi valita väliltä 0,01-0,20 €. Pelin maksimipanoksen 150 € saat suoraan käyttöösi Max Bet -painikkeesta.

Voittoyhdistelmät katsotaan vasemmalta oikealle, ja ainoastaan voittolinjan korkein voitto maksetaan. Voittolinjoista, -summista ja muista säännöistä saa lisätietoa infopainikkeesta. Se on pieni pyöreä vihreä painike, jossa lukee ‘i’ ja se sijaitsee ruudun vasemmassa alareunassa. Wildit korvaavat kaikki muut symbolit paitsi scatterin, ja niiden osallistuessa voittoyhdistelmään voitot maksetaan kolminkertaisina. Mythic Maidenin RTP on 96,6 %.

Ulkoasu ja teema

Mythic Maiden sijoittuu vanhaan hämyiseen ullakkoon. Tunnelma on varsin kauhuromanttinen: siniset valot luovat aavemaista tunnelmaa, varjoja on paljon ja symboleissa leikitellään kauhulla ja kuolemalla. Äänimaailma lisää kauhutunnelmaa entisestään. Voit kuulla tuulen ulvovan ja erilaisia outoja, pelottavia ääniä. Ruudun vasemmassa reunassa on mystinen rautaneito, jonka näet avautuvan ilmaiskierrosten aikana. Symboleissa on kirjaimia ja numeroita vahasta veistettynä – sekä mitä pelottavampaa esineistöä.

Hurja kutistettu kallo on korkea-arvoisin symboli. Jos saat aktiiviselle voittolinjalle niitä viisi, voitat panoksesi 2000-kertaisena takaisin. Ja näitä symboleita vaaditaan vain kaksi voiton saamiseksi. Symboleissa on kuvattuna myös punainen arkku, iso musta hämähäkki, luurangon käsi pitelemässä kirjaa sekä pääkallo.

Bonustoiminnot

Mythic Maidenissa on varsin näppäriä bonuksia, jotka auttavat voittojen saamisessa. Niihin sisältyy niin wildeja, voittokertoimia kuin ilmaisia pyöräytyksiäkin. Kaikkea sitä, mistä kolikkopelaajat haaveilevatkin. Slotin wildit paitsi korvaavat kaikki symbolit ja auttavat näin voittoyhdistelmien muodostamisessa, myös kolminkertaistavat voitot. Scattereilla pääsee Mythic Maidenin ilmaiskierrosten pariin.

Se, montako ilmaista kierrosta saa, riippuu scattereiden määrästä. Kolmella scatterilla niitä saa 10, neljällä 15 ja viidellä peräti 30. Ilmaiskierrosten aikana pääset näkemään, miten rautaneito avautuu ja paljastaa, mitä ekstrapalkintoja saat. Ne voivat olla voittokertoimia jopa 10x asti ja/tai lisäilmaiskierroksia. Lisäetuna on, että voit saada uusia ilmaisia kierroksia myös ilmaispyöräytysten aikana. Voitot voivat olla siis todella hienoja, jos onni vain on suosiollinen.

Hyvät puolet

Mythic Maiden on ihanan pelottava peli. Jos haluaa pelata kauhupeliä, sen tulee toki olla jännittävä ja pelottava. Tässä Mythic Maiden siis onnistuu: sen kuvastosta löytyy niin valtavia hämähäkkejä, luurankoja ja pääkalloja kuin groteskeja kutistettuja kallojakin. Slotti rakentuu rautaneidon, eli muinaisen kidutusvälineen, ympärille. Äänet kannattaa todellakin pitää päällä, sillä ne lisäävät kauhuromanttista tunnelmaa entisestään.

Onneksi pelistä löytyy myös aimo annos huumoriakin, joten se ei ole liian pelottava. Bonustoiminnot ovat monipuoliset sisältäen niin wildeja, voittokertoimia kuin ilmaisia pyöräytyksiäkin. Jos onni vain käy myöden, Mythic Maiden voi olla todella voitokas peli. Oman panoksensa voi saada parhaimmillaan 2000-kertaisena takaisin, mikä on todella hurjaa!

Huonot puolet

Mythic Maiden onnistuu toteuttamaan kauhuromanttisen teemansa hienosti ja olemaan ihanalla tavalla pelottava. Vaikka slotissa ei esimerkiksi mässäillä verellä, eikä siihen sisälly väkivaltaa, voi kuvitella, että sen ikivanhat kidutusvälineet, pääkallot ja hurjat kutistetut kallot voivat olla osalle pelaajista liikaa. Mythic Maiden ei ole välttämättä paras peli heikkohermoisille. Kannattaa kuitenkin itse tutustua peliin, jotta näkee pitääkö siitä.

Toinen Mythic Maidenin mahdollinen kompastuskivi ovat sen bonustoiminnot. Ne ovat todella monipuoliset ja muutenkin sangen näppärät, mutta mitään uutta ne eivät varsinaisesti kuitenkaan tarjoa. Mythic Maidenin omaperäisyys on juuri sen hienosti toteutetussa teemassa, ei niinkään sen pelillisissä ominaisuuksissa. Myös slotin lisätietoa antava infotaulukko voisi olla helpommin löydettävissä.

Yhteenveto

Uskallatko lähteä leikkiin mukaan? NetEntin Mythic Maiden on nimittäin hiuksia nostattavan jännittävä kolikkopeli, joka on aivan loistava valinta kaikille kauhun ystäville. Valtavien hämähäkkien, puistattavien pääkallojen ja karmivien kutistettujen kallojen lisäksi pääset tutustumaan rautaneitoon, vanhaan kidutusvälineeseen, joka koitui uhriensa kohtaloksi. Ilmaiskierroksilla pääset näkemään, miten tämä neitokainen aukeaa ja paljastaa saamasi lisäpalkinnot. Mythic Maidenin bonuksiin sisältyy niin ilmaisia kierroksia, voittokertoimia kuin wildejakin. Teeman lisäksi myös mahdolliset voitot aiheuttavat kylmänväreitä.

Parhaimmillaan oman panoksensa voi saada takaisin 2000-kertaisena. Jos olet etsinyt hyvää kauhupeliä, joka tarjoaa myös loistavia voittomahdollisuuksia, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Mythic Maideniin. Halutessasi voit pelata sitä ihan leikkirahallakin. Anna rautaneidon tarjota sinulle voittojaan!

Featured Casino
100% bonus 200€ asti